Corporació Mèdica Catalana - Cuidem la teva salut

CAT | ESP 16/10/2018

El convidem a conèixer la nostra organització mèdica dedicada a un sol objectiu: CUIDAR LA SEVA SALUT I LA DE LA SEVA FAMÍLIA. Una organització mèdic-assistencial en la qual trobarà una atenció humana, personalitzada i integral, gràcies al treball en equip de grans professionals i mitjans tècnics avançats.

Corporació mèdica Catalana, Organització mèdica, neix l'any 1995 com a conseqüència de la decisió de diferents centres mèdics de Barcelona i Província, amb més de trenta anys d'experiència al sector sanitari, d'agrupar els esforços per a aconseguir, a través de la col·laboració mútua, una millor i més àmplia oferta mèdica i asistencial cap als seus paients i Entitats Asseguradores.

Aquesta col·laboració ens ha permès, amb el transcurs dels anys, establir una oferta integral que neix des dels Serveis d'Urgència í proves diagnostiques, per a continuar amb les Especialitats Mèdiques. Serveis de Rehabilitació, Anàlisi Clínic, Unitats de Reconeixement mèdic a diferents nivells, fins a arribar a la Hospitalització I Cirurgia, tant d'urgència com programada.

Durant l'últim any, més de 15.000 pacients han sigut atesos per Corporació Mèdica Catalana, tant a través de Mutues Asseguradores com de forma particular, demostrant un gran nivel de confiança que, des d'aquí, volem agraïr i que ens estimula, dia a dia, per a continuar esforçant-nos en el nostre treball diari.